Tarvitsenko tiliä tilatakseni?
Ei, voit tehdä tilauksen myös vieraana. Mutta on joitakin etuja, jos sinulla on tili meillä.

Nopea kassaprosessi
Näet helposti tilauksesi tilan ja tilaushistorian
Vastaanota päivityksiä uusista julkaisuistamme ja erikoistarjouksistamme yksityiskohtaisesti

Entä jos unohdin salasanani?
Klikkaa kirjautumissivulla "Unohtunut salasana?", niin sinut ohjataan sivulle, jossa voit luoda uuden salasanan.

Mitä jos kirjoitin väärän sähköpostiosoitteen?
Ota meihin yhteyttä, jotta voimme muuttaa sähköpostiosoitteesi.

Miten voin muuttaa tai peruuttaa tilaukseni?
Pidätämme oikeuden milloin tahansa tilauksen vastaanottamisen jälkeen hyväksyä tai hylätä tilauksen tai sen osan oman harkintamme mukaan, vaikka asiakas olisi saanut tilausvahvistuksen tai luottokortti olisi hyväksytty. Jos luottokortti on jo hyväksytty ostoa varten ja tilaus peruutetaan, hyvitämme sen alkuperäiselle maksutavalle.

Kaikista tilauksen tekemisen jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään €0.5 peruutusmaksu riippumatta siitä, milloin tilaus on tehty (vaikka se olisi vain sekunnin myöhemmin), koska kauppiasprosessori/luottokortti veloittaa meiltä maksun peruutuksista.

Huomaa, että tilauksia, jotka on jo pakattu tai lähetetty, ei voi peruuttaa.

Onko olemassa valuuttakursseja?
Kaikki tapahtumamme perustuvat puntaan (GBP). Jos luottokorttisi on muussa valuutassa, tilauksesi loppusumma lasketaan sen päivän päivittäisen valuuttakurssin mukaan, jolloin kortin myöntäjäsi käsittelee tapahtuman.

Mitä maksutapoja hyväksytte?
Hyväksymme kaikki tärkeimmät luottokortit (VISA, Mastercard, AMEX) ja PayPal-maksut. Emme hyväksy henkilökohtaisia shekkejä, maksumääräyksiä, suoria pankkisiirtoja, pankkikorttimaksuja tai käteismaksuja.

Kuinka turvallinen verkkotilaukseni on?
Kun ostat verkossa luottokortilla, kaikki tietosi syötetään SSL-suojatulle verkkosivulle. Tietosi salataan SSL-salauksella ja lähetetään suoraan luottokorttitoimittajamme verkkoon, jossa korttisi ja maksutapahtuma hyväksytään ja hyväksytään. Luottokorttitietojasi ei tallenneta palvelimillemme.

Miten asetan toimitusosoitteeni?
Koska verkkosivustomme ja palvelumme perustuvat englanninkielisyyteen, kaikkien kirjoittamiesi tietojen on oltava englanninkielistä syöttötapaa, mukaan lukien välimerkit. Jos osoitteesi tietyt kirjaimet sisältävät muita kuin englanninkielisiä kirjaimia, sinun on suositeltavaa käyttää niiden sijaan vastaavia englanninkielisiä kirjaimia. Voit esimerkiksi vaihtaa kirjaimen "?" kirjaimeksi "c".

Voinko muuttaa toimitusosoitettani tilauksen tekemisen jälkeen?
Huomaa, että toimitusosoitettasi ei voi muuttaa sen jälkeen, kun tilaus on käsitelty tai lähetetty. Päivitä toimitusosoitteesi ystävällisesti asuinosoitteeksesi ammattiosoitteesi sijaan, koska emme tiedä, kuinka kauan määränpään tulliosasto pitää pakettia odottamassa.

Milloin tilaukseni saapuu?
Kun tilaus on lähetetty, lähetämme seurantatietosi sähköpostitse seuraavana päivänä, sillä seurantatiedot ovat yleensä saatavilla 24 tunnin kuluttua tilauksen lähettämisestä. Emme ole vastuussa maasi tulliviranomaisten aiheuttamista viivästyksistä.

Miten voin seurata tilaustani?
Lähetämme seurantatietosi sähköpostitse heti, kun tilauksesi on lähetetty. Yleensä saat seurantanumeron yhden päivän kuluttua siitä, kun olemme lähettäneet tilauksesi.

Voit seurata tilaustasi täällä.

Voinko käyttää useita alennuskoodeja yhdessä tilauksessa?
Kampanja- ja alennuskoodeja ei voi käyttää yhdessä muiden kampanjoiden ja alennusten kanssa, ellei toisin mainita.

Mitä teen, jos tilauksestani puuttuu tuotteita?
Jos jotain puuttuu vielä, ota meihin välittömästi yhteyttä. Kuvat ja video liitteenä.

Milloin tilaukseni käsitellään?
Kaikki tilaukset käsitellään ja lähetetään Hongkongissa sijaitsevasta varastostamme. Varaa ylimääräistä aikaa tilauksesi käsittelyyn lomien ja alennusmyyntikausien aikana.

Käsittelemme tilaukset maanantaista perjantaihin. Tilaukset käsitellään 1-3 arkipäivän kuluessa tilauspäivästä ja lähetetään käsittelypäivää seuraavana päivänä. Huomaa, että emme lähetä viikonloppuisin.

Ota meihin yhteyttä, jos et saa seurantavahvistusta 5 arkipäivän kuluttua maksun suorittamispäivästä.

Veloitetaanko minulta tullit ja verot?
Sivustollamme näkyvät hinnat ovat verottomia punnissa (GBP), mikä tarkoittaa, että saatat joutua maksamaan tulleja ja veroja, kun saat tilauksesi.
Kun tilauksesi saapuu lopulliseen määränpäähänsä, voidaan periä tuontiveroja, tulleja ja niihin liittyviä tullimaksuja, jotka määräytyvät paikallisen tullitoimiston mukaan.

Näiden maksujen ja verojen maksaminen on sinun vastuullasi, emmekä me vastaa niistä. Emme ole vastuussa maasi tullin aiheuttamista viivästyksistä. Lisätietoja maksuista saat paikallisesta tullitoimistosta.

Miten palautan tuotteen?
Jos et ole tyytyväinen ostoosi ja haluat palauttaa tuotteen, ota meihin yhteyttä 30 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Ilmoita tilausnumerosi sekä palautuksen syy. Asiakaspalvelutiimimme tarkastaa palautuspyynnön ja lähettää lisäohjeita, jos palautus hyväksytään.

Luettelo loppumyyntiin menevistä tuotteista on palautuskäytännöissämme. Kaikkien palautusten on oltava alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksen on oltava ehjä.

Entä jos saamani tuote(t) on viallinen/virheellinen/vaurioitunut?
Ota meihin yhteyttä 7 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, jos saamasi tavara on virheellinen, puuttuu ja/tai on viallinen. Liitä mukaan tilausnumerosi, valokuvia tuotteesta (tuotteista) ja kaikki asiaan liittyvät viitteet paketin vastaanottamisen yhteydessä. Teemme parhaamme ratkaistaksemme tapauksesi mahdollisimman pian.

Kuinka kauan palautusprosessi kestää?
Palautusten käsittely voi kestää jopa 14 arkipäivää siitä päivästä, kun olemme vastaanottaneet palautuksesi. Lähetämme sinulle sähköpostiviestin vahvistukseksi, kun palautuksesi on käsitelty.

Milloin saan palautukseni?
Kaikki palautukset hyvitetään alkuperäiselle maksutavallesi. Jos maksoit luotto- tai pankkikortilla, palautukset lähetetään kortin myöntäneeseen pankkiin 7-10 arkipäivän kuluessa palautetun tuotteen tai peruutuspyynnön vastaanottamisesta. Ota yhteyttä kortin myöntäneeseen pankkiin, jos sinulla on kysyttävää siitä, milloin hyvitys kirjataan tilillesi.

Jos et ole vielä saanut hyvitystä palautuksestasi, toimi näin: Ota yhteyttä pankkiin/luottokorttiyhtiöön. Saattaa kestää jonkin aikaa, ennen kuin hyvitys kirjataan tilillesi.