Jännittävin ja edullisin verkkokauppasi.

Keitä me olemme?

Ottaanyt on yhden luukun verkkokauppa. Tuotteisiimme kuuluu vaatteita, elektroniikkaa, kodintarvikkeita, lemmikkitarvikkeita ja paljon muuta.

Tarjoamme asiakkaillemme inspiroivan ostokokemuksen, jolle on ominaista laatu, palvelu ja innovatiivisuus.

Visiomme ja kulttuurimme

Asiantuntijat ovat ennustaneet verkkokaupalle lupaavaa ja loistavaa tulevaisuutta 2000-luvulla. Lähitulevaisuudessa sähköinen kaupankäynti vahvistaa edelleen asemaansa tärkeänä myyntivälineenä.

Uskomme, että sähköinen kaupankäynti on tuonut maailman lähemmäksi toisiaan. Sähköinen kaupankäynti on siunaus, kun tapaamme tapahtumia kaikkialla maailmassa.

Tulevaisuudessa 50 prosenttia vähittäiskaupoista on verkossa. Asiakkaat suosisivat laajaa valikoimaa, jossa on paras laatu ja hinta. Ja uskomme, että Ottaanyt olisi yksi niistä.

Asetamme perusarvomme sen mukaisesti, ja ne ovat välttämätön osa yrityspolitiikkaamme. Nämä arvot ja pyrkimyksemme auttavat meitä kasvamaan nopeammin.

Arvomme ovat erittäin tärkeitä reilun liiketoiminnan kannalta. Uskomme niihin vilpittömästi ja noudatamme niitä. Tavoitteenamme on olla maailman asiakaslähtöisin yritys, jossa asiakkaat voivat löytää, löytää ja ostaa Ottaanyt.

Luotettava tuotemerkki

Laaja valikoima laadukkaita tuotteita, hyvin koulutettu asiakaspalvelutiimi, nopea ja tehokas palvelu sekä täsmällinen ja ilmainen toimitus tekevät Ottaanyt ista brändin, johon voit luottaa.