Meillä ei ole välikäsiä, ja tämän ansiosta voimme tarjota sinulle erittäin kilpailukykyisiä hintoja! (Alennukset 40-80 %).

Tärkeä huomautus: Koska työskentelemme eri tuottajien kanssa, jos olet tilannut useita tuotteita, ne saapuvat kotiisi eri pakkauksissa.

Älä ole huolissasi, jos saat yhden paketin ennen toista :)

>>>> TÄRKEITÄ HUOMAUTUKSIA

Tilaukset käsitellään 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta ja lähetetään käsittelypäivää seuraavana arkipäivänä.

Huomaa, että emme lähetä viikonloppuisin.

Ilmainen toimitus seuraaviin maihin yli 15 euron tilauksille:
Espanja, Yhdysvallat, Yhdistynyt kuningaskunta, Kanada, Australia, Itävalta, Norja, Ranska, Saksa, Saudi-Arabia, Venäjä, Ukraina, Hongkong, Korea, Malesia, Singapore, Turkki, Belgia, Sveitsi, Tanska, Unkari, Italia, Luxemburg, Uusi-Seelanti, Alankomaat, Puola, Japani, Suomi, Irlanti, Brasilia, Meksiko, Portugali, Thaimaa, Ruotsi.

Arvioitu toimitusaika vaihtelee maittain:
Suomi 10-15 päivää

* Huomaa, että nämä ovat vain arvioituja toimitusaikoja, joten Ylikevat ei takaa toimituspäiviä.

Paikallinen tullitoimistosi saattaa vaatia ylimääräisiä asiakirjoja ja aikaa pakettisi tulliselvitykseen, mikä voi viivästyttää arvioitua toimitusaikaa.

Tilauksesi voi toimittaa sinulle paikallinen postitoimisto tai paikallinen kuriiripalvelu. Riippuen alueestasi, useimmat tilaukset toimitetaan paikallisen postin kautta, joten paketti saapuu normaalin postin mukana. Jos et ole kotona, kun lähetys toimitetaan, posti voi jättää sinulle lapun, jossa kerrotaan, miten ja mistä voit noutaa lähetyksen.

--- Tilaus voi viivästyä Shopeandosta riippumattomista syistä, esimerkiksi tulliselvityksen ja/tai kuriiripalvelun viivästymisen vuoksi.

--- Joissain tapauksissa tullisyistä voi pidentyä jopa 20 työpäivään.

--- Muista, että Shopeando EI maksa lisämaksuja tilauksesi vastaanottamisesta.

--- Lopullinen myyntihinta sisältää jo verot ja tuontitullit.

Huomautuksia: Jos tilaus on 0-15 €, sinun on maksettava toimituskulut 4,5 €.